Afkoelingsperiode en Retourneren, het zgn Herroepingsrecht

Het kan gebeuren dat je een product hebt gekocht dat niet aan de verwachtingen voldoet. In het kader van de Wet Kopen op Afstand heb je bij het doen van aankopen via Internet recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de afkoelingsperiode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen.

Artikelen kunnen worden geretourneerd indien aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

  • Retourzendingen dienen vooraf ovv bestelnummer via email aan info@sabziel.nl gemeld te worden.
  • Het product dient goed, in de staat waarin u het hebt ontvangen. met kaartjes en in de originele verpakking geretourneerd te worden.
  • Als het product zichtbaar gebruikt, gewassen of beschadigd is, zal geen vergoeding plaatsvinden.
  • Speciaal voor de klant gemaakte artikelen kunnen door SabZiel niet retour worden genomen.
  • De kosten voor het retourneren van artikelen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Het advies is dan ook om de retourzending altijd als pakket met track en trace te verzenden en de verpakking te gebruiken waarin u uw bestelling van ons heeft ontvangen. Bewaar de bon van de verzending, zodat u kunt aantonen dat deze verzonden is naar onderstaand adres.

Nadat wij uw retourzending hebben ontvangen, zullen we deze beoordelen en u een ontvangstbevestiging per e-mail zenden.

Na een succesvolle ontvangst en afhandeling van uw retourzending storten wij uiterlijk binnen 3 werkdagen het aankoopbedrag terug op het door u verstrekte rekeningnummer.

Artikelen kunnen natuurlijk altijd op afspraak in Leiden worden geruild, neem dan wel de digitale factuur mee op je mobiele telefoon of geprint. Mail voor een afspraak naar info@sabziel.nl.

U kunt het artikel/de artikelen retourneren aan:

SabZiel
Stuwwal 8
1822 EE Alkmaar