Kinderfonds MAMAS

SabZiel steunt Kinderfonds MAMAS door bij verkoop van ieder product uit de SabZiel collectie € 1,- te doneren aan deze prachtige organisatie.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika; sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Deze vrouwen organiseren zelf dagelijkse zorg, bescherming, eten, warmte en liefde voor nu al 40.000 kinderen in 43 prachtige projecten.

In Zuid-Afrika zijn het de vrouwen die zorgen voor een beweging van hoop. De projecten zijn van en door hen! Want alleen wanneer de gemeenschap zélf het initiatief neemt, kan er echt iets veranderen. Kinderfonds MAMAS maakt daarom afspraken met de projecten voor de langere termijn. Zo weten de MAMAS waar ze aan toe zijn en kunnen de kinderen ook volgend jaar en het jaar daarop rekenen op hun steun.

MAMAS verbindt de betrokkenheid van gewone mensen in Nederland en in Zuid-Afrika en schept daarmee ruimte voor inspirerende mamakracht in actie: dagelijkse zorg en een eerlijke toekomst voor de meest kansarme kinderen.

MAMAS deelt de droom die elke moeder in de wereld heeft voor haar kind: dat ieder kind liefde, zorg en bescherming verdient en krijgt, zodat het zich vrij kan ontwikkelen, een goede toekomst krijgt en gelukkig wordt.

​Meer informatie is te vinden op de website van Kinderfonds MAMAS.